2012-04-18 15:48:43• hírek • Szatmar.ro

A kezdőkörből lőtt öngólt

Ante Kulusic lett a török labdarúgó-bajnokság fura rájátszása első fordulójának legpechesebb játékosa: a Genclerbirligi horvát védője hatalmas, fél pályás öngólt rúgott a Gaziantep elleni meccsen.

A derék Kulusic csak haza szerette volna passzolni a labdát, ám azt oly szerencsétlenül emelte meg, hogy a laszti átpattant a tizenhatos vonalánál kószáló kapuson - egyenesen a kapuba. A légiós lelkén könnyíthet a tény, hogy mindez a 83. percben történt - amikor a Gaziantep már 3-0 arányban vezetett.

Törökországban mellesleg idén először rendeznek az alapszakasz után rájátszást - és ez elég furcsára sikeredett. Az első négy helyezett csapat, a Galatasaray, a Fenerbahce, a Besiktas és a Trabzonspor, a bajnoki címért és a Bajnokok Ligája indulásért küzd. A következő négy gárda, a Sivasspor, az Eskisehirspor, az Istanbul BB és a Bursaspor a többi európai kupahelyért játszik. A mezőny további nyolc tagja, beleértve a már kiesett Samsusport is, csak úgy, saját maguk és a közönség szórakoztatására játszanak - két csoportba osztva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: